↑ Return to Bedrijfstrainers

Maurice Zwart

Wie is Maurice?
Ik woon in Nieuwe Niedorp (NH), 39 jaren jong, getrouwd en heb 2 kinderen. Op de woensdagen ben ik werkzaam voor Run2Day als instructor.

Waarom vind je het leuk om voor Run2Day te werken?
Run2Day Arnhem/Nijmegen biedt, in samenwerking met Running Promotion Gelderland, speciale trajecten aan op het gebied van bedrijfstraining- en begleiding. Deze trajecten zorgen dat de medewerkers fitter worden, waardoor zij productiever en met meer plezier naar hun werk gaan. Daarnaast wordt de teamsfeer versterkt en vormen bedrijfstrainingen een zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

Het is leuk en leerzaam om als instructor te fungeren binnen Run2Day!

Wat doe je naast werken bij Run2Day?
Ik heb naast mijn baan in juni 2011 een deeltijd-opleiding bij het CIOS Heerenveen als Sport Coordinator Geuniformeerde Beroepen afgerond.

Welke sporten beoefen je?
Hardlopen, ATB, wielrennen, survival-run e.d.

Wanneer ontdekte je dat je hardlopen leuk vond?
Ik kwam in contact met het hardlopen via een kennis die reeds op een hoger nievau voor zichzelf aan het trainen was. Ik trainde vervolgens mee en ging af en toe mee naar zijn hardloopwedstrijden. Zijn passie en inzet voor de sport motiveerde mij op mijn eigen niveau te gaan trainen teneinde mee te doen aan evenementen of wedstrijden.

Welke afstanden loop je het liefst?
Dit hangt mede af van een eventueel persoonlijke sportieve doelstelling. Ik heb geen voorkeur.

Wat wil je verder nog kwijt?
Ik hoop dat ik mijn ervaring met u kan en mag delen, zodat u op weg wordt geholpen met de eerste stap of vervolgstappen in de hardloopwereld.

Share