Feb 20

Running Promotion Gelderland succesvol met eigen tijdregistratie systeem

Running Promotion Gelderland heeft sinds januari 2011 een eigen elektronisch tijdregistratie systeem. Running Promotion Gelderland heeft met succes evenementen als de Papendalcross, Bruggenloop Nijmegen en de Hoge Veluweloop van tijdregistratie voorzien.

Running Promotion Gelderland werkt met IPICO, wat zorgt voor tijdregistratie die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Daarnaast is een supersnelle verwerking van de uitslagen mogelijk!

Lees meer over ons tijdregistratiesysteem>>

Share

Jan 06

Thema-avond hartslagmeting

Optimaal resultaat uit je training halen betekent niet altijd harder trainen. Om je conditie en prestaties daadwerkelijk te verbeteren, is trainen op de juiste intensiteit van groot belang. Met een hartslagmeter voorkom je over- en ondertraining en zorg je dat elke training ook werkelijk nut heeft. De verkopers van Run2Day krijgen regelmatig vragen over hartslagmeters. Waarom zou ik met een hartslagmeter trainen? Op welke manier kan ik mijn hartslagmeter optimaal gebruiken? Om deze vragen te beantwoorden organiseren wij een hartslagmeteravond op:

Wanneer: vrijdag 6 januari van 19:00 uur in Nijmegen

Aanmelden kan in de winkel of door middel van het inschrijfformulier.

Share

Oct 22

iRun Challenge heeft weer gezorgd voor verslaafde lopers

Zaterdag 22 oktober was het zo ver: het einddoel van de iRun Clinics. Circa 40 iRunners verzamelden om 09:30 uur aan de Rijnstraat om dé uitdaging aan te gaan. Zij liepen, na 6 weken training, twee ronden van 1,5 kilometer! Na een uitgebreide warming-up en enkele running moves werd het startschot gelost en konden zij zich bewijzen! Een heuse wedstrijdklok hield de tijd bij voor de deelnemers. Na afloop kon iedereen trots op zichzelf zijn en was de sfeer optimaal. Weer een groot aantal verslaafde lopers erbij!irun flyer

Share