↑ Return to Partner Run2Day

Run2Day-loopgroepen

irunfoto(2)Run2Day Arnhem/Nijmegen heeft diverse loopgroepen in de regio onder de naam Run2Day Runners. Deze loopgroepen staan voor plezier, gezelligheid en techniek! Het is dan ook verantwoord hardlopen voor iedereen!

Voor wie?
Iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, die op een ontspannen wijze onder deskundige begeleiding zijn hardloopkwaliteiten wil verbeteren of onderhouden, is van harte welkom!

Trainingen op maat
Alles wat sneller gaat dan wandelen noemen wij hardlopen en plezier in het hardlopen staat bij ons voorop. Er wordt in groepsverband getraind, waarbij iedereen zelf zijn of haar tempo kiest op basis van een niveautest.

Ook besteden wij aandacht aan warming-up, cooling-down, loopstijl, bewegelijkheid, spierontwikkeling en sociale aspecten. Verder geven wij advies met betrekking tot trainingsopbouw.

Ledenvoordelen
Niet alleen de wekelijkse trainingen die gevolgd kunnen worden behoren tot het lidmaatschap van de Run2Day Runners. Maar Run2Day biedt meer… Ieder nieuw lid ontvangt een waardecheque ter waarde van 20 euro bij aanschaf van runningschoenen (vanaf 125 euro). Daarnaast ontvang je maar liefst 10% kassakorting op je aankopen óf een spaartegoed van 15% op al je aankopen bij Run2Day Arnhem of Nijmegen (niet in combinatie met andere acties en/of kortingen).

Meedoen?
Klik op de locatie van je interesse voor meer informatie. Je mag altijd 2 keer vrijblijvend meedoen om te kijken of de loopgroep bij je past!

Run2DayRunners Arnhem
Run2DayRunners Barneveld
Run2DayRunners Nijmegen
Run2DayRunners Westervoort

irunnersvoorwinkel

Share