Teamkleding

teamkledingNiet alles kan in een driedelig pak…..

Running Promotion Gelderland is, in samenwerking met Run2Day Arnhem/Nijmegen, dé specialist op het gebied van teamkleding in Gelderland.

Bestel teamkleding voor de Zevenheuvelenloop of een andere businessrun op tijd. Hoe eerder u bestelt, hoe meer tijd er nog is om de kleding in de volledig eigen huisstijl te produceren.

Run2Day Arnhem/Nijmegen biedt ook wielerkleding in de huisstijl.

Kwaliteit
Wij bieden 100% functionele hardloopkleding. De kleding beschikt over een uitstekend ademend & vochtregulerend vermogen, zodat u droger blijft en niet afkoelt tijdens het lopen. De kleding heeft daarnaast een zeer goede pasvorm waardoor ze comfortabel draagt en lekker aanvoelt.

De Merken
Run2Day Arnhem/ Nijmegen biedt uitgebreide keuzemogelijkheden. Wij hebben goede contacten met al onze leveranciers en kunnen dus vrijwel alle topmerken leveren waaronder Nike, Puma, Craft, Asics, Odlo, Saucony, Falke, Adidas en Runtec.

Het Assortiment
Wij kunnen leveren in alle maten en kleuren, geheel in de door u gewenste huisstijl. Wij verzorgen tevens de bedrukking voor u. Levertijden zijn afhankelijk van uw specifieke wensen.

Extra Voordelen voor Individuele Teamleden
Tot slot bieden wij elk teamlid een waardecheque aan van 20 euro. De cheque kan bij elke Run2Day-winkel in Nederland worden ingeleverd. De actievoorwaarden staan op de cheque.

Meer Informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Theo van Maanen 06-51678300, of info@runningpromotiongelderland.nl

Zij gingen u (onder andere) voor…

Tennet

tennet foto(1)

Bovemij

Bovemij-Beijing (1)

Thieme Mediacenter Nijmegen

Thieme (1)

Gemeente Renkum

gemeente-renkum (1)

AV Gelre
av-gelre(1) (1)

Share